Tuesday, March 3, 2020

Tom Ford Black Orchid – eau de parfum pentru femei

Descopera detaliile produsului Tom Ford Black Orchid – eau de parfum pentru femei.

DESCRIERE

Culoarea intunecata a flaconului invita la deschidere si la dezvaluirea secretului ascuns in interiorul sau. Luxoasa apa de parfum Tom Ford Black Orchid este o combinatie unica si magica de tonuri originale, care metamorfozeaza orice femeie intr-o lady eleganta si sofisticata. Echilibrul fin al acestei compozitii intens florale va va incanta, inca de la prima pulverizare.

Compozitia parfumului
Debuteaza cu o combinatie rafinata, de bergamota zemoasa, cu coacaze negre, ylang-ylang senzual si trufe delicioase. In inima apei parfumate veti gasi o armonie impresionanta intre tonurile de fructe si florile de lotus, de gardenie si de orhidee. Baza senzuala este compusa din lemn de santal, cu vetiver, tamaie si paciuli. Opulenta evocatoare a parfumului orhideei negre este data de ciocolata amaruie mexicana, acompaniata de vanilie si de un strop de tamaie.

Povestea parfumului
Parfumul a fost lansat in anul 2006. Flaconul sau negru stilat reflecta caracterul intunecat al parfumului, care va ocupa imediat un loc de cinste pe masuta dvs. de toaleta.

Note varf: trufa, Ylang-Ylang, bergamota, coacaz
Note inima: lotus, orhidee, tonuri de fructe
Note baza: patchouli, ciocolata, vanilie, vetiver, tamaie, lemn de santal
Grupe de parfumuri: orientale, florale

PRET TOM FORD BLACK ORCHID

Pentru verificarea pretului, stocului si pentru comenzi CLICK AICI!

REFERINTE


No comments: