Saturday, October 3, 2020

Banii: Stapaneste jocul (Money: Master the game) - Tony Robbins. Vezi recenzie si pret

 

Aceasta carte a aparut in anul 2016 si face parte din categoriile “Dezvoltare Profesionala” si “Afaceri si Economie”. Are 800 de pagini, editura fiind ACT SI POLITON.
La data scrierii acestui articol 14.423 de persoane au acordat note acestei carti pe goodreads.com, media notelor acordate fiind de 8 din 10, ceea ce inseamna ca este destul de apreciata de cititori.

Prefata de Eusebiu Burcas:
Sunt deopotriva onorat si bucuros ca am fost invitat de editorul acestei carti sa contribui cu experienta mea in consiliere si educatie financiara personala la prefatarea uneia dintre cele mai importante carti despre investitii si prosperitate care au fost scrise in ultimii 50 de ani. Avantajul major al cartii lui Tony Robbins este capacitatea lui de a traduce termeni si fenomene economice complexe pe intelesul tuturor.

Este un veritabil manual de prosperitate pentru oamenii de rand, care muncesc din greu pentru bani si spera ca, la final, statul va avea grija de batranetea si de sanatatea lor. Obiectivul esential al cartii este sa-ti prezinte cateva scenarii fezabile si realiste pentru proiectarea arhitecturii financiare personale. Finalitatea este ca aceasta constructie financiara sa devina o structura stabila pe orice tip de vreme, cat si o sursa realista de venituri pentru perioada cand nu vei mai putea munci (sa-i spunem pensie).

PRET

Pentru a vedea pretul acestei carti te invitam sa citesti articolul integral.

No comments: